Skip to content
ydelser

Vi specialisere os i åbning af Dansk erhvervskonti

Mange års erfaring og dybe relationer i bankverdenen gør os i stand til at åbne en erhvervskonto, selv i tilfælde hvor virksomheden allerede er blevet afvist.
discussion

Undre du dig også over hvorfor danske banker afviser gang på gang?

Bankerne har mange krav nu til dags. Rigtig mange. Og det kan uoverskueligt og utrolig svært, det skyldes de enormt strenge regler omkring hvidvaskning og KYC som blev vedtaget i 2016 og igen skærpede i 2019.

Det gør at bankerne er mere forretningsorienteret da en, hvilket kan gøre det i mange tilfælde umuligt for den almindelige erhvervsdrivende at have en reel chance for at få åbnet en helt almindelig driftskonto.

Mange banker kræver også at selv enkeltmandsvirksomheder har en officiel erhvervskonto, til trods for det ikke er et lovkrav.

vores udtagelser

Hvad siger vores kunder om os?

Hos stadsrevisionen har vi mange års erfaring samt dybe relationer blandt de danske cirkler, og har stor succes med at hjælpe små og mellemstore virksomheder med at få åbnet en dansk erhvervskonto på tværs af mange forskellige brancher.

Vi laver en grundig gennemgang af din personlige/virksomheden økonomi samt. udarbejder det relevante dokumentation (budgetter, forretningsplan etc. ialt kræver det 13-15 forskellige typer dokumentation) til den bank vi mener ville matche din virksomheds behov bedst, og opretholder dialogen med banken undervejs for at sikre en hurtigere og smertefri behandlingstid.

stemping

Har du kun udfordringer med indefrosne midler?

Hvis du allerede har en ny bankkonti, men ligesom mange andre erhvervsdrivende ikke kan få frigivet dine indefrosne midler, så kan vi typisk hjælpe på få dage.

Forstå casen

Vores indledende konsultation vil en af vores specialister klarlægge dine konkrete behov og forretningsbetingelser. Vi tror på at forretning handler om mennesker og vil derfor bestræbe os efter at identificere den helt rigtige løsning baseret på dit setup og dine ønsker.

Midlertidig løsning

Vi ved at man typisk har indefrosne beløber, hvis man bliver smidt ud af sin bank. Vi kan typisk tilbyde en midlertidig bankkonti hvor dit indefrosne beløb samt eventuelle udestående hos partnere, kan overføres. Fra denne konti kan du også betale eventuelle regninger og lønninger.

Udbub og forhandlinger

Vi kontakter flere danske banker samtidigt, med henblik på at sikre hurtigst muligt leveringstid. Vi forhandler på vegne af dig og sikrer at du får den optimale løsning for dine konkrete behov.

Ny tekst her Younes

I henhold til dansk lovgivning skal vi indsamle og godkende en række dokumenter fra dig, hvorefter vi kan konkretisere hvad der kan lade sig gøre og hvordan vi kan bevæge os videre.

Et Udsnit Af Vores Ydelser

Vores medarbejdere er måske blandt landets bedste rådgivere. 

Hos Stadsrevisionen er kunden i fokus og vi tilbyder nogle af danmarks billigste priser på årsregnskaber, bogføring, revision og rådgivning. 

Vælg en ydelse nedenfor, for at se på mulighederne for dig. 

Årsregnskab

Revisorer med branchespeciale
Revisorer med +8 års erfaring
Årsregnskab Selvangivelse
Én fast lav pris.

Bogføring

Bogholdere med branchespeciale
Bogholdere med +5 års erfaring
Momsregnskab Indberetning
Én fast lav pris.

SKATTERÅDGIVNING

Vi kan hjælpe dig med at optimere dine skatteforhold samt, fradrag ved at udarbejde en skatteanalyse og gennemgå dine forhold for dig.

Økonomi styring

En financial controller, er med til at give dig bedre overblik med daglig administration, økonomistyring og giver dig muligheden for at bruge din tid.
På de ting som du brænder for.

EMV Til aps

En skattefri virksomhedsomdannelse sikrer store fordele
1. Undgå personlig hæftelse
2. Spar op til 16% i SKAT
3. Bedre finansieringsvilkår

Revision

ISRS4410, Udvidet Gennemgang og Revision

Vores statsautoriserede revisorer arbejder med al form for erklæringsarbejde.

Ny tekst her Younes

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nunc aliquam pretium placerat. Nullam maximus bibendum mi nec vulputate. Maecenas interdum mauris ut turpis aliquet finibus. Mauris quis eros pulvinar nibh elementum interdum. Fusce id lacinia purus. Fusce sollicitudin rhoncus tincidunt. Integer egestas nibh eu est tempor, in volutpat felis semper. Etiam luctus accumsan mauris vitae blandit.

Phasellus accumsan quis est in hendrerit. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nullam volutpat, leo in facilisis convallis, nunc quam congue turpis, quis volutpat mi nisl a justo.

Morbi elementum non nisi quis fermentum. Duis at nisl at metus faucibus sodales quis vel dolor.

calculation