Skip to content
ydelser

Skattefri virksomhedsomdannelse

Spar 16% på din selskabsskat og opnå økonomisk gevinst ved at omdanne din enkeltmandsvirksomhed nemt og effektivt til et ApS.
Vores specialister kan udarbejde din skattefri virksomhedsomdannelse indenfor kort tid

report

Hvad er skattefri virksomhedsdannelse?

Der er mange måder at beskrive skattefri virksomhedsomdannelse på.

Generelt er det en proces, hvor virksomheder ønsker at omdanne sin virksomhed fra en enkeltmandsvirksomhed eller et interessentskab til et anpartsselskab. Både en enkeltmandsvirksomhed og et interessentskab er personligt ejede virksomheder med personlig hæftelse hvor anpartsselskaber er uden hæftelse.

Denne virksomhedsomdannelse sker ved, at man teknisk set stifter et nyt selskab og indskyder de gamle værdier, som ikke er kontanter, fra virksomheden ind i den nye virksomhed. Dette kaldes et apportindskud.

Udføres det forkert, kan man blive ramt af en skatteregning på 16%. Udføres den skattefri virksomhedsomdannelse til gengæld korrekt kan man undgå at videreføre den personlige hæftelse fra den gamle virksomhed til den nye. Derudover kan man undgå den unødvendige beskatning på 16%.

Skattefri virksomhedsomdannelse er derfor en utrolig kompleks proces. Hvis du overvejer at foretage en skattefri virksomhedsomdannelse, er det vigtigt at søge professionel rådgivning for at spare 16% i skat samt at undgå personlig hæftelse.

vores udtagelser

Hvad siger vores kunder om os?

Få professionel rådgivning om din økonomi hos os.

Hos Stadsrevisionen mener vi, at professionel økonomisk rådgivning og revision skal være overkommelig for alle. Derfor er vi stolte af at tilbyde rådgivning og revision, der er både kompetent og til en konkurrencedygtig pris. 

Vores revisorer har alle mere end otte års erfaring i branchen og alle er registrerede revisorer. Desuden er alle vores revisorer specialister inden for en bestemt branche, så du kan være sikker på at få rådgivning fra en person, der kender din virksomheds branche.

Af samme årsag har vi den nødvendige erfaring og ekspertise til at hjælpe med din skattefri virksomhedsomdannelse, så du undgår at betale de unødvendige 16% i skat samt undgår at videreføre den personlige hæftelse.

Kontakt os i dag på telefon +45 7060 4004 eller via mail kontakt@stadsrevisionen.dk, for at få mere at vide om, hvordan vi kan hjælpe dig.

For at du kan lære os bedre at kende og se, hvordan vi kan hjælpe dig, tilbyder vi desuden en gratis online konsultation. Her skal du blot udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage til dig så hurtigt som muligt.

writing

Et Udsnit Af Vores Ydelser

Vores medarbejdere er måske blandt landets bedste rådgivere. 

Hos Stadsrevisionen er kunden i fokus og vi tilbyder nogle af danmarks billigste priser på årsregnskaber, bogføring, revision og rådgivning. 

Vælg en ydelse nedenfor, for at se på mulighederne for dig. 

Årsregnskab

Revisorer med branchespeciale
Revisorer med +8 års erfaring
Årsregnskab Selvangivelse
Én fast lav pris.

Bogføring

Bogholdere med branchespeciale
Bogholdere med +5 års erfaring
Momsregnskab Indberetning
Én fast lav pris.

SKATTERÅDGIVNING

Vi kan hjælpe dig med at optimere dine skatteforhold samt, fradrag ved at udarbejde en skatteanalyse og gennemgå dine forhold for dig.

Økonomi styring

En financial controller, er med til at give dig bedre overblik med daglig administration, økonomistyring og giver dig muligheden for at bruge din tid.
På de ting som du brænder for.

EMV Til aps

En skattefri virksomhedsomdannelse sikrer store fordele
1. Undgå personlig hæftelse
2. Spar op til 16% i SKAT
3. Bedre finansieringsvilkår

Revision

ISRS4410, Udvidet Gennemgang og Revision

Vores statsautoriserede revisorer arbejder med al form for erklæringsarbejde.

calculation

Ny tekst her Younes

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nunc aliquam pretium placerat. Nullam maximus bibendum mi nec vulputate. Maecenas interdum mauris ut turpis aliquet finibus. Mauris quis eros pulvinar nibh elementum interdum. Fusce id lacinia purus. Fusce sollicitudin rhoncus tincidunt. Integer egestas nibh eu est tempor, in volutpat felis semper. Etiam luctus accumsan mauris vitae blandit.

Phasellus accumsan quis est in hendrerit. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nullam volutpat, leo in facilisis convallis, nunc quam congue turpis, quis volutpat mi nisl a justo.

Morbi elementum non nisi quis fermentum. Duis at nisl at metus faucibus sodales quis vel dolor.