Skip to content

Selvangivelse

Det kan være svært at håndtere selvangivelser, da der er mange regler og frister, der skal overholdes. Derfor kan det hurtigt blive forvirrende.

Hos Stadsrevisionen har vi mange års erfaring med revision, regnskab og rådgivning. Derfor har vi den rette ekspertise til at tage os af din selvangivelse for dig. Vi sørger for, at tidsfrister og lovgivning overholdes. På den måde kan du være tryg ved at vælge os til at håndtere din selvangivelse. Desuden kan vi både hjælpe privatpersoner og virksomheder.

Her på siden kan du læse meget mere om selvangivelser, og hvad vi kan tilbyde dig af service hos Stadsrevisionen.

discussion

Hvad er en selvangivelse?

En selvangivelse er et dokument, der indeholder oplysninger om en persons eller en virksomheds økonomiske forhold. Selvangivelsen bruges til at beregne skatten for den pågældende person eller virksomhed, og den indeholder oplysninger om indkomst, formue og eventuelle fradrag.

En selvangivelse er altså det dokument, hvor man oplyser om årsindkomst, formue og andre forhold, der kan have betydning for ens skat.

Selvangivelsen udarbejdes på baggrund af de oplysninger, man har givet til sin arbejdsgiver, pengeinstitut eller andre, der leverer oplysninger til Skat.

Hvornår skal en selvangivelse afleveres?

Det er en vigtig opgave at udfylde din selvangivelse hvert år, og den skal indsendes til tiden for at undgå bøder. Det er vigtigt at bemærke, at selvangivelsen skal være udfyldt senest den 1. maj for at blive betragtet som rettidig. Derudover er det vigtigt at sikre, at du medtager alle de krævede oplysninger på din selvangivelse.

Hvis du ikke udfylder din selvangivelse korrekt eller til tiden, kan det medføre bøder og andre sanktioner, så det er vigtigt at tage denne opgave alvorligt. Er dette en uoverskuelig opgave, kan du få professionel hjælp. På denne måde kan du være sikker på at undgå eventuelle bøder.

Man on the phone
discussion

Lad os håndtere din selvangivelse!

Hos Stadsrevisionen hjælper vi dig med at lave din selvangivelse korrekt og til tiden. Mange laver den nemlig forkert og mangler enten vigtige oplysninger eller overskrider tidsfristen. Dette undgår du ved at lade os håndtere din selvangivelse.

Hos Stadsrevisionen er vi stolte af vores erfaring og ekspertise. Alle vores revisorer har mere end otte års erfaring i branchen og er ovenikøbet registrerede revisorer. Vi har også et team af bogholdere, der har specialiseret viden indenfor alle brancher. På den måde kan du være sikker på, at din selvangivelse bliver udført af en person, der forstår dine specifikke behov.

Når du vælger os til at håndtere din selvangivelse, kan du også spare tid og penge. Da vi ikke holder nogen fysiske møder, arbejder utroligt effektivt og bruger moderne værktøj, kan vi på denne måde skære ned på omkostningerne og tilbyde en billigere selvangivelse end andre revisionsvirksomheder.

Håndterer vi i forvejen din bogføring og årsregnskab, er det desuden nemt også at hjælpe dig med din selvangivelse.

Med vores specialiserede og erfarne medarbejdere samt de mange års erfaring, sikrer, at du kan være sikker på, at din bogføring og din selvangivelse er i gode hænder hos os.

Vi kan hjælpe både privatpersoner og selskaber

Hos Stadsrevisionen tilbyder vi en række forskellige tjenester for at hjælpe skatteyderne med at opfylde deres forpligtelser. Vi kan hjælpe med selvangivelser for både enkeltpersoner og virksomheder.

Desuden kan vi rådgive om en lang række skatterelaterede spørgsmål, f.eks. om hvordan man kan gøre krav på fradrag og undgå bøder.

Hos Stadsrevisionen er vores mål at hjælpe alle skatteydere med at opfylde deres forpligtelser på en rettidig og effektiv måde. Med os kan du altså få mest muligt ud af din selvangivelse, hvad end du er privatperson eller har en virksomhed.

Har du spørgsmål til vores tjenester?

Hos Stadsrevisionen forstår vi, at der kan opstå spørgsmål vedrørende vores tjenester. Derfor er vi altid glade for at besvare eventuelle spørgsmål, som du måtte have.

Vores venlige personale vil med glæde give dig de oplysninger, du har brug for, og vi kan også arrangere en gratis og uforpligtende konsultation, hvis du ønsker det.

Du kan kontakte os ved at udfylde vores kontaktformular, ringe på +45 7060 4004 eller sende en e-mail til kontakt@stadsrevisionen.dk. Vi ser frem til at høre fra dig snart!

Man on the phone