Skip to content
ydelser

Selskabsstiftelse

Et af de vigtigste skridt i forbindelse med selskabsstiftelse er at vælge den rigtige juridiske struktur. Denne beslutning vil få stor betydning for, hvordan du driver din virksomhed, så det er altafgørende at foretage din research og rådføre dig med en erfaren fagperson, før du træffer en endelig beslutning.
report case

Selskabsstiftelse

Når du vælger en juridisk struktur for din virksomhed, skal du overveje flere faktorer, herunder størrelsen og omfanget af din virksomhed, dine finansielle behov, og det niveau af ansvarsbeskyttelse, som du har brug for. Hver enhedstype har sine egne fordele og ulemper, så det er vigtigt at vælge den type af selskab der passer bedst til dig.

Når du har valgt en juridisk struktur, skal du indhente de nødvendige licenser og tilladelser til at drive din virksomhed. Denne proces kan variere afhængigt af virksomhedstypen, og stedet du vælger at drive virksomhed. I nogle tilfælde skal du måske indhente særlige tilladelser eller licenser fra statslige eller lokale myndigheder. Når du har alle de nødvendige licenser og tilladelser, er du klar til at begynde at drive forretning!

vores udtagelser

Hvad siger vores kunder om os?

Typer af virksomheder i Danmark

Der findes flere forskellige typer af virksomheder i Danmark. De mest almindelige er dog enkeltmandsvirksomheder, anpartsselskaber og aktieselskaber. Disse tre virksomhedstyper varierer i hæftelse, indskud og skatteregler.

Enkeltmands-virksomheder

En enkeltmandsvirksomhed er en forretningsenhed med en enkelt ejer, som betaler personlig indkomstskat af overskuddet fra virksomheden. Ejeren driver virksomheden alene og kan ansætte medarbejdere. En enkeltmandsvirksomhed har ubegrænset ansvar for alle forpligtelser og hæfter altså personligt for virksomhedens gæld og forpligtelser.

Anpartsselskaber (ApS)

Et anpartsselskab er meget anvendt selskabsform i Danmark og stiftes typisk af mindre selskaber og iværksættere. Kravene er at der som minimum skal være én ejer og en direktion. Som ejer hæfter du kun for den kapital du har investeret i virksomheden.

Hvad der gør anpartsselskaber særligt populære er den lave startkapital på 40.000kr.

Et anpartsselskab kan IKKE børsnoteres.

Aktieselskaber (A/S)

I et aktieselskab er kravene også at der som minimum er én ejer, en direktion, men også en bestyrelse. Aktieselskaber er typisk større virksomheder som har store samarbejdspartnere og investorer. Som ejer hæfter du kun for den kapital du har investeret i virksomheden. Ved stiftelse af et aktieselskab, kræves en startkapital på 400.000kr. Aktieselskaber kan som de eneste børsnoteres.

Et Udsnit Af Vores Ydelser

Vores medarbejdere er måske blandt landets bedste rådgivere. 

Hos Stadsrevisionen er kunden i fokus og vi tilbyder nogle af danmarks billigste priser på årsregnskaber, bogføring, revision og rådgivning. 

Vælg en ydelse nedenfor, for at se på mulighederne for dig. 

Årsregnskab

Revisorer med branchespeciale
Revisorer med +8 års erfaring
Årsregnskab Selvangivelse
Én fast lav pris.

Bogføring

Bogholdere med branchespeciale
Bogholdere med +5 års erfaring
Momsregnskab Indberetning
Én fast lav pris.

SKATTERÅDGIVNING

Vi kan hjælpe dig med at optimere dine skatteforhold samt, fradrag ved at udarbejde en skatteanalyse og gennemgå dine forhold for dig.

Økonomi styring

En financial controller, er med til at give dig bedre overblik med daglig administration, økonomistyring og giver dig muligheden for at bruge din tid.
På de ting som du brænder for.

EMV Til aps

En skattefri virksomhedsomdannelse sikrer store fordele
1. Undgå personlig hæftelse
2. Spar op til 16% i SKAT
3. Bedre finansieringsvilkår

Revision

ISRS4410, Udvidet Gennemgang og Revision

Vores statsautoriserede revisorer arbejder med al form for erklæringsarbejde.

Er du i tvivl? Få rådgivning af Stadsrevisionen

Hos Stadsrevisionen har vi dygtige fagpersoner med mange års erfaring.

Kontakt os på telefonen +45 7060 4004, udfyld vores kontaktformular eller skriv en e-mail på kontakt@stadsrevisionen.dk.

Vi ser frem til at besvare dine spørgsmål.

report case