Skip to content
ydelser

Vi kan hjælpe med enhver revisorerklæring

writing

Hvad er en revisorerklæring?

En revisionserklæring er en erklæring, der udstedes af en revisor efter at have foretaget en revision af en virksomheds regnskaber. Dette kunne eksempelvis være efter udarbejdelse af en virksomheds årsregnskab, et koncernregnskab, en årsrapport, en delårsrapport eller et delårsregnskab.

I erklæringen anføres det, om opgaven er uden væsentlige misinformationer og er i overensstemmelse med almindeligt anerkendte regnskabsprincipper.

Desuden skal revisorerklæringen om gennemgangen af et regnskab som minimum indeholde:

• Forbehold

• En konklusion med forbehold. Uden forbehold eller afkræftende

• Yderligere oplysninger

Revisoren har desuden pligt til at udføre erklæringen i et klart og letforståeligt sprog, samt at kigge objektivt på regnskabet.

vores udtagelser

Hvad siger vores kunder om os?

Hvorfor vælge os?

Hos Stadsrevisionen ved vi, at udarbejdelsen af regnskaber er kompliceret og tager meget tid. Vores team af erfarne registrerede revisorer står derfor klar til at yde en omfattende revisions-, regnskabs- og rådgivningstjeneste og sikrer, at alt bliver ordnet hurtigt og effektivt. På denne måde får du frigivet tid til at håndtere andre dele af din virksomhed. Desuden taler vi altid i øjenhøjde, og sørger for, at vores revisorerklæringer er letforståelige. Udover at tilbyde omfattende revisionstjenester, har vi ovenikøbet en fast lav pris på 3.500 kr. for udarbejdelsen af hele dit årsregnskab. Af denne grund kan du spare på omkostningerne ved at lade os stå for dit regnskab.
calculating

Et Udsnit Af Vores Ydelser

Vores medarbejdere er måske blandt landets bedste rådgivere. 

Hos Stadsrevisionen er kunden i fokus og vi tilbyder nogle af danmarks billigste priser på årsregnskaber, bogføring, revision og rådgivning. 

Vælg en ydelse nedenfor, for at se på mulighederne for dig. 

Årsregnskab

Revisorer med branchespeciale
Revisorer med +8 års erfaring
Årsregnskab Selvangivelse
Én fast lav pris.

Bogføring

Bogholdere med branchespeciale
Bogholdere med +5 års erfaring
Momsregnskab Indberetning
Én fast lav pris.

SKATTERÅDGIVNING

Vi kan hjælpe dig med at optimere dine skatteforhold samt, fradrag ved at udarbejde en skatteanalyse og gennemgå dine forhold for dig.

Økonomi styring

En financial controller, er med til at give dig bedre overblik med daglig administration, økonomistyring og giver dig muligheden for at bruge din tid.
På de ting som du brænder for.

EMV Til aps

En skattefri virksomhedsomdannelse sikrer store fordele
1. Undgå personlig hæftelse
2. Spar op til 16% i SKAT
3. Bedre finansieringsvilkår

Revision

ISRS4410, Udvidet Gennemgang og Revision

Vores statsautoriserede revisorer arbejder med al form for erklæringsarbejde.

report case

Skal vi tage en uforpligtende samtale?

Ønsker du at vide mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med dine regnskaber, er du velkommen til at kontakte os. Vi kan kontaktes på telefon +45 7060 4004 eller via mail kontakt@stadsrevisionen.dk.

Du kan desuden booke en gratis online konsultation med os ved at udfylde vores kontaktformular. Her vil vi vise dig, hvordan vi kan spare dig tid og penge år efter år.