Skip to content

Registreret revisor

Hos Stadsrevisionen er alle vores revisorer registrerede.

Læs mere om hvad det betyder at være en registreret revisor på denne side.

discussion

Hvad er en registreret revisor?

En registreret revisor er en højt kvalificeret person, som har gennemgået en intensiv uddannelse i revisions- og regnskabsprincipper. Titlen som registreret revisor er beskyttet ved lov, hvilket betyder, at kun de personer, der har opfyldt de strenge krav, der er fastsat af tilsynsmyndighederne, kan anvende den.

Registrerede revisorer skal overholde de højeste standarder for etisk adfærd og faglig integritet, og de skal kunne dokumentere deres ekspertise gennem efteruddannelse og faglige prøver.

Registrerede revisorer spiller en vigtig rolle med hensyn til at sikre, at regnskaber er nøjagtige og retvisende, og de giver en vigtig indsigt i en virksomheders finansielle sundhed. Virksomheder og andre organisationer, der har brug for revisionstjenester, kan derfor være sikre på, at de arbejder med en kvalificeret fagmand, når de benytter sig af en registreret revisor.

Erfarne registrerede revisorer hos Stadsrevisionen

Hos Stadsrevisionen tager vi revision alvorligt. Derfor er vi stolte af at kunne tilbyde vores kunder den bedst mulige rådgivning og revisionsarbejde.

Vores revisorer er alle registrerede revisorer, hvilket betyder, at de har den nødvendige ekspertise og erfaring til at give dig service af højeste kvalitet. Når du vælger os, kan du på denne måde være sikker på, at du får den bedst mulige rådgivning og det bedst mulige revisionsarbejde. Vi forstår, at din tid og dine penge er værdifuld, og vi vil gøre alt, hvad vi kan for at sikre, at du er tilfreds med vores ydelser.

Kontakt os i dag for at få mere at vide om, hvordan vi kan hjælpe dig med at nå dine revisionsmål. Vi kan kontaktes via telefon på +45 7060 4004, via mail kontakt@stadsrevisionen.dk eller ved at udfylde vores kontaktformular. Ved at udfylde kontaktformularen booker du en gratis og uforpligtende konsultation med os.

Man on the phone