Skip to content

Om os

Hos Stadsrevisionen tror vi på, at forretning handler om mennesker. Mange års erfaring og et hårdtarbejdende team af nogle af danmarks dygtigste revisorer, advokater og bogholdere, gør os i stand til at tage ansvar

men headshot

Om Stadsrevisionen

Stadsrevisionen er et visionært og nytænkende regnskabshus, som i dag består af +25 bogholdere, advokater og revisorer (også statsautoriserede), samt en ledelse med rig erfaring indenfor virksomhedsstrategi. Vi hjælper og rådgiver erhvervsdrivende virksomheder med både regnskaber og meget andet indenfor den finansielle verden. Vores hjerter brænder for at give værdiskabende og gennemtænkt rådgivning om forretningsudvikling. Her fokuserer vi på at kombinere strategiske og økonomiske analyser med en god portion visionært overblik.

vores udtagelser

Hvad siger vores kunder om os?

Fra startups til store virksomheder

Den (for nogle) så kedelige bogføring og momsafregning tager vi i stiv arm, og vi holder vores kunder i hånden hele vejen igennem den finansielle jungle. Vi har både mandskab, viden og ressourcer til at varetage opgaver for store virksomheder. Vores specialer tæller også løsninger til de mindre og mellemstore virksomheder, som ofte har en ledelse med en stor kreativ formåen – men med måske knap så meget regnskabsmæssig snilde.

report
report

Tid sparet, er tid tjent

Vi lægger en stor mængde stolthed i at kunne spare virksomhedsejere for at bruge tid og energi på regnskaber, blandt andet ved at implementere digitale værktøjer og software. Tid er det eneste, som du kun får mindre af, og i disse dage er tidsoptimering nøglen til en sund livsbalance. Ved at lade os stå for dine regnskaber, køber du derved dig selv mere tid – tid til at lave alt det som du brænder for. Om det er at fokusere på det kreative, det idérige, eller om det er at bruge mere tid på de blødere værdier. Uanset hvad, er tid sparet, tid tjent. Så det kan i dén grad godt betale sig at uddelegere en post som bogføring.

Et Udsnit Af Vores Ydelser

Vores medarbejdere er måske blandt landets bedste rådgivere. 

Hos Stadsrevisionen er kunden i fokus og vi tilbyder nogle af danmarks billigste priser på årsregnskaber, bogføring, revision og rådgivning. 

Vælg en ydelse nedenfor, for at se på mulighederne for dig. 

Årsregnskab

Revisorer med branchespeciale
Revisorer med +8 års erfaring
Årsregnskab Selvangivelse
Én fast lav pris.

Bogføring

Bogholdere med branchespeciale
Bogholdere med +5 års erfaring
Momsregnskab Indberetning
Én fast lav pris.

SKATTERÅDGIVNING

Vi kan hjælpe dig med at optimere dine skatteforhold samt, fradrag ved at udarbejde en skatteanalyse og gennemgå dine forhold for dig.

Økonomi styring

En financial controller, er med til at give dig bedre overblik med daglig administration, økonomistyring og giver dig muligheden for at bruge din tid.
På de ting som du brænder for.

EMV Til aps

En skattefri virksomhedsomdannelse sikrer store fordele
1. Undgå personlig hæftelse
2. Spar op til 16% i SKAT
3. Bedre finansieringsvilkår

Revision

ISRS4410, Udvidet Gennemgang og Revision

Vores statsautoriserede revisorer arbejder med al form for erklæringsarbejde.

Vi lever i den digitale tidsalder

Digitalisering er vejen frem for de fleste virksomheder – især startups. Verden drejer kun i denne retning, og hos Stedsrevisionen forstår vi vigtigheden i at hoppe med på den digitale bus – jo før, jo bedre. Det er dog imidlertid fremmed land for mange etablerede virksomheder, og derfor anbefaler vi at vi sammen tænker i disse baner fra starten af vores samarbejde – uanset virksomhedstype.

calculations

Stadsrevisionens 10 bud

Vi stræber efter at følge til punkt og prikke

Lev op til det ansvar der bliver givet.

Se på de virksomheder, som du hjælper med en stor forretningsmæssig forståelse.

Vær tilgængelig – alle henvendelser skal besvares efter højest 1 arbejdsdag.

Vær flittig, gå forrest og hold hvad du lover.

Vær innovativ og tænk i nye baner. Verden er i konstant udvikling og det bør dit professionelle mindset også være

Overhold deadlines og hav respekt for andres tid.

Vær altid helt tæt på kunden og behandl dem ordentligt.

Vær kvalitetsbevidst – alle ydelser skal være af højeste kvalitet og al fakta skal dobbelttjekkes.

Vær engageret, for at opnå det bedste resultat.

Vær ansvarlig. De bedste resultater kommer når man er veludhvilet, og har en fornuftig work/life balance.

men

Tillid er nøglen til det gode samarbejde

Når vi spørger vores kunder, hvad de værdsætter mest hos deres revisor, går ét ord igen: Tillid. At vi ikke blot står for bogføring, regnskab og revision, men samtidig også er en betroet sparringspartner og en god kammerat, som vil vores kunder det absolut bedste. Det er netop grundet dårlige erfaringer mellem virksomhedsejer og revisor, at serieiværksætter Younes Deaibes kom med i ledelsen i 2022. Mangel på både engagement og tillid ved sin tidligere revisor, har derfor gjort de to faktorer til nøgleord, når det kommer til vores virksomhedsmentalitet. Og derfor kan vi roligt garantere, at du og din virksomhed er i gode og trygge hænder hos Stadsrevisionen.

En tolerant og fleksibel arbejdsplads

Stadsrevisionen stræber efter at være anerkendt som den mest attraktive arbejdsplads indenfor regnskabssektoren. Her skal man kunne være faglig og forretningsmæssigt ambitiøs samtidig med, at det er behageligt og rart at gå på arbejde. Derfor prioriter vi en sund balance mellem arbejdsliv og familieliv.

Alle vores medarbejdere skal have muligheden for at arbejde systematisk med personlig og faglig udvikling med afsæt i vores forretningsmæssige mål og værdier. Vi efteruddanner vores ansatte og er tolerante ift. fleksibel arbejdstid. Vi tror nemlig på, at vores ansatte er voksne nok til selv at vurdere hvor og hvornår arbejdet bør og skal udføres, så alle er glade. En medarbejder med overskud, som også har tid til at restituere og adsprede sig, er nemlig den bedste og den mest effektive medarbejder.

report