Skip to content

Ekstern regnskabsafdeling

Økonomisk styring er vigtig for enhver virksomhedsejer. Dog kan det være svært selv at holde styr på alle de forskellige elementer, såsom de forskellige tidsfrister og reglementer.

Hos Stadsrevisionen har vi mange års erfaring med revision, regnskab og rådgivning, så du kan være sikker på, at din økonomi er i gode hænder hos os. Vi tilbyder komplet økonomistyring til en konkurrencedygtig pris, så du kan fokusere på at drive din virksomhed. Kontakt os i dag for at høre mere om vores ydelser.

På denne side kan du læse meget mere om ekstern styring af virksomheders økonomi og hvad vi kan tilbyde dig hos Stadsrevisionen.

discussion

Hvad betyder det at have en ekstern regnskabsafdeling?

At have en ekstern regnskabsafdeling betyder, at virksomheden outsourcer sine regnskabsfunktioner til en ekstern afdeling.

Denne type service bruges af store virksomheder som små, da der kan være mange fordele ved det.

Fordelene ved at have en ekstern regnskabsafdeling

Økonomi er en vanskelig størrelse, og derfor er der en række fordele ved at lade en ekstern regnskabsafdeling håndtere ens økonomi.

Først og fremmest får man et objektivt og uvildigt blik på sin virksomheds økonomi. Dette kan være yderst værdifuldt, når du skal træffe informerede beslutninger om din virksomheds fremtid.

Dernæst er der ofte stor besparelse at hente ved at lade et professionelt bureau håndtere ens regnskab. Dette er både i forhold til tid og penge. Da der findes mange regler og tidsfrister, som man skal overholde i forbindelse med økonomi, kan det hurtigt blive forvirrende og tidskrævende.

Endelig er det trygt at have et professionelt regnskabsbureau til at håndtere ens økonomi, da de ofte har stor erfaring og viden om emnet. De vil desuden være i stand til at opdage fejl og uoverensstemmelser, som du måske ikke har bemærket, og de vil også være ajour med de seneste skattelove og -regler.

Så hvis du leder efter nogen til at tage sig af din økonomi, kan et eksternt revisionsfirma være den bedste løsning for dig.

Man on the phone
discussion

Vi kan hjælpe dig med professionel styring af din økonomi!

Hos Stadsrevisionen tager vi din virksomheds økonomi alvorligt. Vi forstår, at økonomien er en afgørende faktor for din virksomheds succes, nu og i fremtiden. Derfor mener vi, at det er vigtigt at bruge en ekstern regnskabsafdeling. På den måde kan du være sikker på, at din økonomi bliver forvaltet af fagfolk, der har erfaring med alt indenfor økonomi.

Med vores hjælp kan du være sikker på, at dine økonomiske forpligtelser varetages professionelt og inden for lovgivningen samt at vi overholder alle tidsfrister.

Hos Stadsrevisionen kan vi hjælpe med komplet økonomistyring, inklusiv:

Specialiserede revisorer og bogholdere med mange års erfaring

Alle virksomheder er forskellige og har deres egne unikke bogføringsbehov, og det forstår vi udmærket hos Stadsrevisionen. Derfor har vi et team af erfarne bogholdere, der har specialiseret sig i forskellige sektorer. Uanset om du er i detailhandlen, fremstillingsindustrien eller serviceindustrien, har vi en bogholder, der kan hjælpe dig.

Med mere end otte års erfaring hver i branchen er vores registrerede revisorer i stand til at levere præcise og opdaterede revisionstjenester. Da de også har specialiseret sig i en bestemt sektor, kan de også give sektorspecifikke råd og indsigt.

Så hvis du leder efter hjælp til økonomistyring hos nogen, der forstår dine specifikke behov, skal du ikke lede længere end til Stadsrevisionen.

Man on the phone
discussion

Økonomistyring til konkurrencedygtige priser

Hos Stadsrevisionen mener vi, at professionel hjælp til økonomien skal være overkommeligt for alle. Derfor er vi stolte af at kunne tilbyde en service, der er både effektiv og omkostningseffektiv. Da vi ikke afholder nogen fysiske møder, og bruger moderne værktøjer, kan vi arbejde hurtigere og mere effektivt. Det betyder, at vi kan skære ned på omkostningerne og tilbyde en billigere service end andre revisionsfirmaer.

Vælger du desuden at lave en samlet aftale om økonomistyring, får du som kunde en god pris på hver ydelse.

Ved at vælge os kan du på denne måde være sikker på at få kompetent og professionel økonomistyring til konkurrencedygtige priser.

Book gratis online konsultation i dag!

Hos Stadsrevisionen er vi altid glade for at besvare eventuelle spørgsmål, du måtte have om vores tjenester. Derfor vil vores personale med glæde hjælpe dig med eventuelle forespørgsler. Du kan kontakte os ved at udfylde vores kontaktformular, hvor du også kan bestille en gratis og uforpligtende konsultation hos os.

Ellers kan du også ringe til os på +45 7060 4004 eller sende en e-mail til kontakt@stadsrevisionen.dk. Vi håber på at høre fra dig!

Man on the phone