Skip to content

Godkendt revisor

Hos Stadsrevisionen er alle vores revisorer godkendte.

Læs mere om hvad godkendte revisorer er på denne side.

discussion

Hvad er en godkendt revisor?

Der er to grupper af revisorer i Danmark, der har tilladelse til at revidere regnskaber. Det er statsautoriserede revisorer og registrerede revisorer, som også kaldes godkendte revisorer. Godkendte revisorer har det til fælles, at de har gennemgået et langt uddannelsesforløb og bliver godkendt af Erhvervsstyrelsen, når de har bestået deres eksamen.

Begge grupper af revisorer skal desuden følge de samme retningslinjer og principper, når de reviderer. Den eneste forskel på statsautoriserede revisorer og registrerede revisorer er hvordan man uddanner sig.

Godkendte revisorer spiller en vigtig rolle med hensyn til at sikre regnskabernes nøjagtighed og give virksomheder og investorer sikkerhed. De er med til at sikre, at virksomhederne overholder regnskabsstandarder og -regler, og de giver værdifuld indsigt og anbefalinger om, hvordan virksomhederne kan forbedre deres regnskabsaflæggelse.

Få hjælp af registrerede revisorer hos Stadsrevisionen

Hos Stadsrevisionen tager vi vores revisionstjenester alvorligt. Med mange års erfaring inden for området er vores team af registrerede revisorer dedikeret til at give kunderne den bedst mulige rådgivning og det bedst mulige arbejde. Vi forstår, at din tid og dine penge er værdifulde, og vi ønsker at sikre, at du får mest muligt ud af vores tjenester.

Kontakt os i dag for at se, hvordan vi kan hjælpe dig. Du kan kontakte os på e-mail kontakt@stadsrevisionen.dk, eller på telefon +45 7060 4004. Hvis du ønsker at bestille en gratis online konsultation, bedes du udfylde vores kontaktformular. Vi besvarer gerne alle dine spørgsmål og vender tilbage til dig så hurtigt som muligt.

Man on the phone