Skip to content

Find revisor

Når man skal finde en revisor, er det vigtigt at sørge for, at vedkommende har den nødvendige ekspertise og erfaring. Hos Stadsrevisionen har vi mange års erfaring med revision og alle vores revisorer er registrerede revisorer.

discussion

Vælg en godkendt revisor

Hvis du vil være helt sikker på, at vælge kompetente revisorer, skal du finde en godkendt revisor. Dette kan enten være statsautoriserede revisorer eller registrerede revisorer.

Det er også vigtigt at sikre sig, at revisoren er pålidelig og kan overholde lovgivningen samt eventuelle frister. Dette kan man blandt andet gøre ved at spørge til revisors arbejdsmetoder og -rutiner, og hvordan revisoren sikrer sig, at der ikke sker fejl eller misforståelser.

Endelig er det også vigtigt, at man føler sig tryg ved at arbejde sammen med revisoren. Dette kan man blandt andet gøre ved at have et møde med revisoren forinden, hvor man kan stille spørgsmål og få en fornemmelse af, om kemien er der.

Det er desuden altid en god idé at tale med flere revisorer for at finde den, der bedst matcher ens behov hvad angår pris og kompetencer.

Book en gratis konsultation med os i dag!

Hos Stadsrevisionen er vi stolte af at tilbyde vores kunder den bedst mulige rådgivning og det bedst mulige revisionsarbejde. Vi mener, at revision er en seriøs sag, og derfor er vores revisorer kun registrerede revisorer, der har ekspertise og erfaring til at give dig service af højeste kvalitet. På denne måde kan du, når du vælger os, være sikker på, at du få kompetent samarbejde.

Hvis du er interesseret i at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig, så kontakt os i dag. Du kan ringe til os på +45 7060 4004, sende os en mail på kontakt@stadsrevisionen.dk eller udfylde vores kontaktformular. Når du udfylder kontaktformularen booker du samtidig tid til en gratis indledende konsultation med os.

Man on the phone