Skip to content

Billig revisor

Hos Stadsrevisionen sparer vi virksomheder for en masse penge. Ikke fordi vi har den laveste timepris, men fordi vi løser opgaverne hurtigt og effektivt. Det er muligt grundet vores mange års erfaring i branchen, samt vores digitale tilgang og smarte automatiseringsløsninger.

Vi mener, at alle virksomheder skal have råd til en revisor uden at gå på kompromis med kvaliteten!

discussion

Revision og bogføring ét sted – Spar penge på den samlede pakke

Hvis du driver en virksomhed, så ved du, hvor vigtigt det er at holde styr på økonomien. En måde at gøre det på er at få revision og bogholderi udført ét samlet sted.

Det vil ikke kun spare dig penge, men det vil også hjælpe dig med at holde styr på din økonomi mere effektivt. Hvis du får ét firma til at håndtere begge disse tjenester, kan det nemlig være nemmere at opdage eventuelle problemer eller uoverensstemmelser og sikre, at dine regnskaber er nøjagtige og opdaterede.

Vælger du at få udført flere tjenester hos Stadsrevisionen lover vi naturligvis at give dig en ekstra nedsat pris på den samlede pakke. Det gør vi fordi vi mener, at én samlet database er grundlaget for god økonomistyring.

Vi klarer al årets bogføring løbende og opsummerer det hele i et årsregnskab og revision. Dét er effektiv og billig revision!

Spar penge på revision hos os - Vi gør det digitalt!

De fleste virksomheder har brug for en revisor for at holde sig organiseret og overholde reglerne, men det er ikke alle virksomheder som har råd til dyre revisorydelser.

Hos Stadsrevisionen har vi presset priserne helt i bund.

Det har vi gjort ved at være et digitalt revisionsfirma som anvender smarte automatiserede løsninger til at løse finansielle opgaver hurtigt og præcist. Online regnskabstjenester er en omkostningseffektiv måde at få den professionelle regnskabshjælp, som du har brug for, uden at du behøver at tilføje endnu en medarbejder til en fast lønningsliste.

Der er mange fordele ved at bruge et revisionsfirma med en digital forretningsmodel. For det første, får du adgang til erfarne fagfolk, som kan hjælpe dig med alle dine regnskabsbehov. For det andet, sparer du penge ved ikke at skulle betale for en intern revisors løn og fordele. For det tredje, kan du arbejde sammen med din revisor fra et hvilket som helst sted i verden, hvilket er ideelt, hvis du har en global virksomhed, eller har travlt.

Online møder

Som udgangspunkt afholder vi hos Stadsrevisionen nemlig alle møder online, så vi kan bruge dine ressourcer, hvor de har den største værdi. Vi oplever nemlig, at fysiske møder kan være meget tidskrævende og til tider unødvendige. Kan det ikke klares via et online møde eller et opkald, så kan vi selvfølgelig altid sætte et fysisk møde op.

Det vigtigste for os er, at du føler dig tryg i at efterlade dele eller hele din økonomi til os.

Man on the phone
discussion

Priser på revision

Priser på revision varierer afhængigt af din virksomheds størrelse og kompleksiteten af den ydelse der er tale om. Den nøjagtige pris bestemmes af de specifikke tjenester, som du har brug for, og hvor meget tid der er nødvendig for at gennemføre revisionen. I og med, at Stadsrevisionen har en digital forretningsmodel med smarte digitale løsninger, så kan du altid forvente en hurtigere eksekveringstid, sammenlignet med andre revisionsfirmaer.

Alt i alt er omkostningerne ved en revision en lille pris at betale for den ro i sindet, der følger med, når du ved, at dine regnskaber er korrekte og opdaterede. En revision kan også hjælpe dig med at identificere områder, hvor din virksomhed kan blive mere effektiv eller forbedre den endelige bundlinje.

Så hvis du leder efter måder at spare penge på, så kan en revision hos Stadsrevisionen være et godt sted at starte.

Er vi din nye billig revisor? Få en gratis konsultation

Hos Stadsrevisionen tilbyder vi virksomheder af alle størrelser, regnskabsydelser af høj kvalitet til overkommelige priser. Vi er et team af erfarne fagfolk som brænder for at hjælpe vores kunder med at spare penge og tid.

Vi tilbyder en bred vifte af tjenester, herunder bogføring, revision, skatteforberedelse og finansiel planlægning. Vores mission er at give vores kunder det højeste niveau af service og support. Kontakt os i dag for at få mere at vide om, hvordan vi kan hjælpe dig.

Du kan kontakte os på telefon på +45 7060 4004, udfylde vores kontaktformular eller skrive til os via e-mail på kontakt@stadsrevisionen.dk.

Hos Stadsrevisionen ønsker vi, at vores kunder kan føle sig trygge, når de drøfter deres virksomhedsøkonomi med os. Derfor kan du også booke et uforpligtende, gratis møde, hvor vi gennemgår alle muligheder og gør dig klogere på vores revisionsfirma. På den måde bliver det mere overskueligt og nemt for dig at træffe de rigtige finansielle beslutninger, som kan være med til at vækste din forretning.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Man on the phone