Skip to content

Lukning af selskab

Betalingsstandsning er en retslig procedure, der giver enkeltpersoner eller virksomheder mulighed for midlertidigt at stoppe med at betale gæld tilbage. Dette kan give dem tid til at omstrukturere deres økonomi og/eller udarbejde en plan for at tilbagebetale deres kreditorer. 

Betalingsstandsning varer i første omgang i tre måneder, hvorefter virksomheden kan søge om forlængelse med tre måneder. Betalingsstandsningen kan dog maksimum vare i et år. Når betalingsstandsningsperioden er overstået, vil virksomheden typisk skulle genoptage de regelmæssige betalinger. Er økonomien ikke genoprettet efter et år, og virksomheden stadig ikke kan betale sin gæld, kan virksomheden være nødsaget til at erklære sig konkurs.

Betegnelsen betalingsstandsning bruges dog ikke mere, men kaldes i stedet rekonstruktion.

discussion

Kompetent økonomisk rådgivning til en fornuftig pris

Hos Stadsrevisionen mener vi, at alle skal have råd til professionel økonomisk rådgivning, især hvis man er økonomisk udfordret. Derfor sætter vi en ære i at tilbyde rådgivning, der både er kompetent og konkurrencedygtigt prissat.

Alle vores revisorer har mere end otte års erfaring hver i branchen og er alle registrerede revisorer. Desuden er alle vores revisorer specialister inden for en bestemt branche, så du kan være sikker på, at du får rådgivning fra en person, der kender din erhvervssektor. På denne måde er vi mere end kvalificerede til at give den bedste rådgivning og hjælpe dig med at få din økonomi på rette spor eller hjælpe dig til at vokse yderligere.

Vi tilbyder også en række tjenester ud over rådgivning. Dette omfatter blandt andet revision og udarbejdelse af forskellige regnskaber.

Så hvis du har brug for hjælp til din økonomi, så tøv ikke med at kontakte os i dag. Vi er sikre på, at vi kan yde den hjælp, du har brug for, til en pris, du har råd til.

Vi kan kontaktes på telefon +45 7060 4004 eller via mail kontakt@stadsrevisionen.dk.