Skip to content

Automatisk bogføring

Hos Stadsrevisionen er hele forretningsmodellen bygget op om smarte automatiseringsløsninger som forbedrer nøjagtigheden og effektiviteten i bogføringsprocessen. Sammenlignet med manuel bogføring, som oftest ender i uoverskuelige mængder af bilag og fakturaer i uhensigtsmæssige systemer, så sikrer vi med automatisk bogføring, at du altid har et klart overblik over dine økonomiske transaktioner.

Vores automatiserede systemer sikrer også, at vi kan arbejde effektivt, så vores kunder altid får den største værdi for deres penge.

discussion

Få effektiv bogføring med automatiserede systemer

Hos Stadsrevisionn anvender vi flere digitale systemer, så vi altid kan være sikre på at have et system som er kompatibelt med din virksomheds nuværende opsætning. Vi sørger altid for:

Hos Stadsrevisionen anvender vi udelukkende systemer som er lette at implementere i jeres nuværende set-up. Det gør vi for at få en gnidningsfri opsætning, så I ikke skal bruge unødvendig tid på at finde rundt i systemerne. Selvom vi uddanner dit personale i hvordan de bruger systemet og altid står til rådighed, finder vi det vigtigt at alle vores programmer er intuitive.

Intuitiv implementering går hånd i hånd med en intuitiv brugeroplevelse. Systemskifte kan i sig selv føles overvældende, når man i en virksomhed har håndteret økonomien på den samme måde i en årrække. Den frustration imødekommer vi på bedste vis med en brugervenlig platform som alle kan bruge.

Data relateret til økonomiske transaktioner skal være præcis og overholde alle regler og retningslinjer. Den sikkerhed får du med Stadsrevisionen. Med vores systemer, kan du identificere dobbeltbetalinger, ændringer og potentiel svindel.

I softwaren kan du altid se historisk og reelt data, og ligesom vores data, bliver systemet også løbende opdateret. Du kan derfor være helt sikker på, at vi hos Stadsrevision altid sørger for, at dit system ikke bliver forældet. 

Kontakt os i dag

Er du blevet nysgerrig på automatisk bogføring? Så kontakt os på telefon på +45 7060 4004, udfyld vores kontaktformular eller skriv e-mail på kontakt@stadsrevisionen.dk.

Vi glæder os til at fortælle dig mere om de mange fordele og svarer på alle dine spørgsmål.

Man on the phone