Skip to content

Årsregnskab for enkeltmandsvirksomheder

Der er særlige omstændigheder for enkeltmandsvirksomheder hvad angår udarbejdelse af årsregnskab. Derfor er det altid en god idé at sætte sig ind i eller rådføre sig med en professionel. Hos Stadsrevisionen har vi mange års erfaring med revision, og kan derfor hjælpe dig med dit årsregnskab, hvis du er en enkeltmandsvirksomhed.

discussion

Reglerne for enkeltmandsvirksomheder

Som enkeltmandsvirksomhed er du ikke forpligtet til at få en revision eller udarbejde årsregnskaber og selvangivelser. Det er dog stadig en god idé at få dette gjort, hvis du har mange forretningsaktiviteter. Årsregnskaber hjælper dig nemlig med at følge dine fremskridt og resultater, og kan også bruges til at vurdere din skattepligt.

Hvis du vælger at få udarbejdet et årsregnskab som enkeltmandsvirksomhed, skal det følge årsregnskabsloven for et klasse A-selskab. Denne lov opstiller visse krav, som skal være opfyldt, for at regnskabet er gyldigt.

I sidste ende er det op til dig selv, om du vil have udarbejdet et årsregnskab eller ej, når du har en enkeltmandsvirksomhed. Dog er det noget, du bør overveje, hvis du ønsker at være sikker på, at der er styr på din virksomheds økonomi.

Du kan finde mere information om årsregnskab her.

Stadsrevisionen kan hjælpe dig med dit årsregnskab

Hos Stadsrevisionen ved vi, at udarbejdelsen af et årsregnskab for enkeltmandsvirksomheder kan være en kompliceret og stressende proces. Med vores hjælp kan du dog være sikker på, at alt bliver ordnet hurtigt og effektivt. Vi er eksperter inden for revision, regnskab og rådgivning, og vores team af revisorer har mere end otte års erfaring med disse ydelser. Det betyder, at vi er godt rustet til at håndtere enhver opgave på dette område, stor som lille.

Desuden tilbyder vi en fast lav pris på 3.500 kr for udarbejdelsen af hele dit årsregnskab. Vi tilbyder også en gratis konsultation, så du kan se, hvordan vi kan spare dig tid og penge hvert år.

Kontakt os i dag for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med dit årsregnskab. Du kan komme i kontakt med os på telefon +45 7060 4004, via mail på kontakt@stadsrevisionen.dk eller udfylde vores kontaktformular.

Man on the phone