Skip to content

Lokal Revisor Aalborg

Bogføring fra 1395 kr. pr måned

Helt konkret er bogføring en proces, hvori man klassificerer og opsummerer finansielle transaktioner, herunder debit og kredit. Det omfatter bl.a. identifikation, registrering og vedligeholdelse af finansielle optegnelser – alt sammen opsummeret i løbende rapporter. Ønsker du hjælp til ovenstående, så kan du med fordel kontakte os. Alle bogholdere hos Stadsrevisionen har mere end 5 års erfaring fra andre regnskabsvirksomheder. De kan hjælpe dig med at holde styr på dine penge og tage gode økonomiske valg, både nu og i fremtiden.
report

Et Udsnit Af Vores Ydelser

Vores medarbejdere er måske blandt landets bedste rådgivere. 

Hos Stadsrevisionen er kunden i fokus og vi tilbyder nogle af danmarks billigste priser på årsregnskaber, bogføring, revision og rådgivning. 

Vælg en ydelse nedenfor, for at se på mulighederne for dig. 

Årsregnskab

Revisorer med branchespeciale
Revisorer med +8 års erfaring
Årsregnskab Selvangivelse
Én fast lav pris.

Bogføring

Bogholdere med branchespeciale
Bogholdere med +5 års erfaring
Momsregnskab Indberetning
Én fast lav pris.

SKATTERÅDGIVNING

Vi kan hjælpe dig med at optimere dine skatteforhold samt, fradrag ved at udarbejde en skatteanalyse og gennemgå dine forhold for dig.

Økonomi styring

En financial controller, er med til at give dig bedre overblik med daglig administration, økonomistyring og giver dig muligheden for at bruge din tid.
På de ting som du brænder for.

EMV Til aps

En skattefri virksomhedsomdannelse sikrer store fordele
1. Undgå personlig hæftelse
2. Spar op til 16% i SKAT
3. Bedre finansieringsvilkår

Revision

ISRS4410, Udvidet Gennemgang og Revision

Vores statsautoriserede revisorer arbejder med al form for erklæringsarbejde.

Årsregnskab fra 3494 kr. pr måned

Hos Stadsrevisionen er vi stolte af vores effektivitet og nøjagtighed. Vi forstår vigtigheden af at udarbejde nøjagtige og opdaterede regnskaber, og vores team af erfarne revisorer er dedikeret til at sikre, at dit årsregnskab er i overensstemmelse med alle relevante love og regler samt overholder eventuelle tidsfrister. Derudover tilbyder vi en konkurrencedygtig prisstruktur, som kan spare dig tusindvis af kroner hvert år. Kontakt os i dag for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig.

På denne side kan du læse mere om årsregnskaber, og hvad vi kan tilbyde dig hos Stadsrevisionen.

calculation

Hvorfor vi kan hjælpe til en skarp pris

Stadsrevisionen leverer en omkostningseffektiv løsning til danske virksomheder og selskaber. Vi automatiserer og effektiviserer arbejdsgange, så vi skal bruge færre timer på dit regnskab, og du får gevinsten i form af lavere priser. Der er tre grunde til, at vi er billigere:

Automatisering af arbejdsgange

Moderne værktøjer kan spare os meget tid. Med smarte programmer, der hjælper til automatisk bogføring og opstilling af regnskab, kan vi spare meget tid. Det kommer dig til gode i form af lavere priser, når vi effektiviserer vores arbejdsgange.

Ingen fysiske møder

Hos Stadsrevisionen arbejder vi gerne online og per telefon. Ingen fysiske møder er effektivt og sparer både tid og penge. Det er slut med at sidde en hel dag sammen med din revisor. Vi klarer det og siger til, når vi har brug for noget fra dig.

Et stort netværk

Vi har et stort netværk af revisorer, der kan træde til at hjælpe med opgaven. Vi sørger for, at du bliver sat sammen med en revisor, der kender din type virksomhed og ved lige hvordan at vi skal gå til opgaven.

vores udtagelser

Hvad siger vores kunder om os?

Vi sparer tid med smarte værktøjer

Vi bruger en lang række af værktøjer til at automatisere arbejdsgange. Vi udvælger de relevante værktøjer for din virksomhed: